Javascript is uitgeschakeld. Deze website is te bezoeken zonder Javascript, maar voor een optimale ervaring raden we je aan Javascript in te schakelen.
Informatie over hoe je dat kan doen, vind je hier.

Voorgerechten

Mozzarella di buffalo, gebakken courgette en aubergine, 

geconfijte tomaat, olijfolie en balsamico, basilic marseillais

16

Kaaskroket van oude Comté en parmesan,

gefrituurde peterselie en citroen

14

Garnaalkroket,

gefrituurde peterselie en citroen

17

Noordzeekrab met dragon en kervel, 

coulis van tomaat, avocado, granny smith en waterkers

26

Burrata met gegrilde puntpaprika en aubergine, 

koriander en peterselie, rucola en appelazijn

16

Gebakken sardienen , zeste van limoen, ratatouille, 

geitekaas, gebrande hazelnoot en olijfolie

16

Bouchot mosselen met dragon, tierenteyn mosterd en tomaat

21

Kalfshersenen met tuinkers, mosterdvinaigrette, 

tomaat en sjalot

16

Hoofdgerechten

Steak Tartaar met pickles, salade en frieten

26

Tarbot gegratineerd met parmezaan, courgette en tomaat,

saus van tomaat met thijm

39

Gebakken kalfsnieren, spinazie, champignons en 

gebakken ratte-aardappelen, dijonnaisesaus

28

Balletjes met parmezaan, salie en rozemarijn

gegaard in tomatensaus

25

Gebraden piepkuiken, jonge bladspinazie,

bearnaise met geconfijte tomaat en sjalot, frieten

28

Filet pur ‘Txogitxu’, choronsaus, salade en frieten

36

Gebakken lamscarré ‘Vandewalle Kluisbergen’

boontjes met spek en sjalot, puree van ratte-aardappelen,

saus met verse kruiden (per 2 personen, prijs per persoon)

32

Nagerechten

Gemarineerde aardbeien 'Garriguettes' met citroen

15

Dame Blanche met vanille Madagascar en chocoladesaus ‘Valrhona Caraïbe’

14

Assortiment kazen 'Hilde's kaasboetiek' met salade en huisgemaakt notenbrood

14