Javascript is uitgeschakeld. Deze website is te bezoeken zonder Javascript, maar voor een optimale ervaring raden we je aan Javascript in te schakelen.
Informatie over hoe je dat kan doen, vind je hier.

Voorgerechten

Kropsla met olijfolie, gebakken Parijse champignons met look en peterselie, mayonaise met Fourme d'Ambert

14

Gemarineerde artisjokbodem, salade met sjalotvinaigrette en parmesan

14

Kaaskroket van oude Comté en parmesan, gefrituurde peterselie en citroen

14

Garnaalkroket, gefrituurde peterselie en citroen

17

Gegrilde langoustines, asperges en vinaigrette met dille, citroen en olijfolie

26

Burrata met gegrilde puntpaprika en aubergine, koriander en peterselie, rucola en appelazijn

16

Open ravioli van lamsschenkel, mozzarella di bufalo, tomaat, pesto, rucola en citroen

16

Gebakken buikspek met groene bonen, sjalotvinaigrette, gerookte ricotta en bieslook

16

Hoofdgerechten

Filet van parelhoen, asperges en lamsoor, kokkels, gegrilde prei en jus van gevogelte met Xérès en tijm

24

Steak Tartaar met pickles, salade en frieten

25

Lamszadel 'Vande Walle - Kluisbergen' met gegrilde aubergines en courgette, gekonfijte tomaat en look, jus nature met bonenkruid. Per 2 personen

29

Waterzooi van Bressekip met asperges, puree van waterkers en julienne van wortel, bleekselder en prei

28

Krokant gebakken kalfszwezerik met spinazie, puree van Rattes-aardappelen en Dijonaisesaus

28

Gepocheerd kabeljauwhaasje met gestoofde prei, natuuraardappelen en mousseline met garnalen

29

Gebraden duif met doperwten en jonge sla, wortelen, zilverui en jus nature

34

Filet pur 'Txogitxu', hofmeestersboter, salade en frieten

34

Nagerechten

Gemarineerde aardbeien 'Garriguettes' met citroen

15

Dame Blanche met vanille Madagascar en chocoladesaus ‘Valrhona Caraïbe’

14

Assortiment kazen 'Hilde's kaasboetiek' met salade en huisgemaakt notenbrood

14