Javascript is uitgeschakeld. Deze website is te bezoeken zonder Javascript, maar voor een optimale ervaring raden we je aan Javascript in te schakelen.
Informatie over hoe je dat kan doen, vind je hier.

Voorgerechten

Gekonfijte ossenstaart met sjalot, salade afgekruid met
frambozenazijn en mosterdvinaigrette, bieslook en koriander
mimosa van ei

19

Kroket van handgepelde garnalen,

gefrituurde peterselie en citroen

26

Hoeve ei opgevuld met champignon, ham en ganzelever,

gegratineerd met parmezaanse kaas,

créme van gevogelte

18

Croque monsieur van kalfshersenen, kalfstong en italiaanse kaas,

kruidensla en tartaarsaus

21

Kroket van oude comté ( 24 maand) en parmesan vache rosso

gemarineerde wortel en knolselder, gebrande hazelnoot,

gerookte ham en koriander

19

Hoofdgerechten

Griet gebakken met lardo collonato, stoemp van ui, jonge wortel,
groene kool en raap, saus van zoethout en citroen

39

Tête de veau en tortue
gebakken kalfszwezerik, kroket van hersenen,
gepocheerde kalfstong, tomatensaus met kalfskop,
kruiden, augurk, croutons en zachtgekookt ei

29

Op het karkas gebraden jonge wilde eend, gestoofde spinazie

dauphine aardappelen en poivrade saus

(per 2 personen, prijs per persoon)

31

Filet pur ‘Txogitxu’, bearnaise, salade en frieten

36

Vol au vent van bressekip en hartzwezerikken

champignons, kervel, handgepelde garnalen

en mousseline-saus

34

Nagerechten

Onze nagerechten wisselen geregeld, de kaart is uiteraard beschikbaar in het restaurant.